Εταιρεία

Image

Η TOP MEAT

Πραγματοποιώντας σημαντικές επενδύσεις σε εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού και των κτιριακών εγκαταστάσεων της, η εταιρεία φιλοδοξεί και έχει στόχο να δημιουργήσει νέα προϊόντα και να προσφέρει στους πελάτες της περισότερες ποιοτικές και γευστικές προτάσεις.

Η εταιρεία ακολουθεί τις ανάγκες της αγοράς και εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνολογίες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος με άρτιο εξοπλισμό, με αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου και τήρηση κανόνων υγιεινής, έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στον τομέα δραστηριότητάς της (επεξεργασία - τυποποίηση κρέατος που προμηθεύεται με πολύ αυστηρά κριτήρια από Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά) και ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών της προσφέροντας τους μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων κρέατος, υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση με ιδιόκτητο δίκτυο διανομής.

Η Αποστολή μας

είναι η διασφάλιση της άριστης και σταθερής ποιότητας των παραγομένων προϊόντων μας, η συνεχής βελτίωση και εξέλιξή μας στον τομέα δραστηριότητάς μας, ικανοποιώντας πάντα με σεβασμό τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών αλλά και των καταναλωτών μας.

Image

Η TOP MEAT

διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής ταχείας κατάψυξης και αποθηκευτικούς ψυκτικούς θαλάμους που στεγάζονται στον Ταύρο, με μεγάλη παραγωγική δυνατότητα στις οποίες απασχολείται έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Τα μηχανήματα επεξεργασίας κρέατος, οι ψυκτικοί θάλαμοι και οι θάλαμοι ταχείας κατάψυξης καθώς επίσης όλες οι κτιριακές εγκαταστάσεις πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής διασφαλίζοντας την αρτιότητα και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και των παραγομένων προϊόντων κρέατος.